Påmelding Junior VIP Kolstad – Halden – Kolstad
"Trondheim 02.Sep 2015 Håndball Herrer GRUNDIGligaen mellom Kolstad - Halden Onsdag 02.september 2015 På Bilde Tom Kåre Svegård Nikolaisen (30) Foto: ROBERT MAGNUSSEN, NIDAROSFOTO.NO"

Påmelding Junior VIP Kolstad – Halden

Etter en litt trå start på sesongen så har det virkelig løsnet for Kolstad etter seier de 3 siste kampene. Onsdag 22. november møter vi vår nemesis Halden, som alltid har skapt mye trøbbel for Kolstad. Laget fra Østfold med Victor Skillhammer i spissen, har gjort det veldig bra denne høsten og ligger for tiden på 2. plass i Eliteserien.

 

Vi arrangerer Junior VIP i forkant av kampen mot Halden, der vi tilbyr gratis inngang til alle aldersbestemte spillere. VIP arrangementet starter 17.30, og da samles vi i hallen der det blir servering av pølser med brød.

 

Etterpå skal vi først ha intervju med Valery Putans, som har lang fartstid som elitetrener for Byåsen. I tillegg har han i mange år ledet juniorlandslag med stor suksess, og leder for tiden rekruttlandslaget til Norge. De siste 3 årene har han vært trener i Kolstad, og har bidratt til at laget har hatt en fantastisk utvikling.

 

Vi skal også ta oss en prat med Tom Kåre Nikolaisen (bildet), som har imponert stort som strekspiller på Kolstad denne høsten. Han fikk den utakknemlige oppgaven å fylle hullet etter Petur Palsson, noe han har gjort på en fremragende måte! Tom Kåre er fra Lundamo og er fortsatt bare 20 år gammel. Han er fast inventar på juniorlandslaget, og kan bli vår neste A-landslagsspiller hvis han fortsetter utviklingen sin.

 

Til slutt tar vi en prat med Halden-trener Jan Thomas Lauritzen, som er en legende i norsk håndball med sine 254 landskamper som spiller. Han tok over som hovedtrener for Halden i sommer, og det har kun gått en vei etter det. Laget har imponert stort denne høsten, og ligger nå på en fin 2. plass i Eliteserien. Med andre ord står våre gutter ovenfor en formidable oppgave mot Halden. Se hele programmet under.

 

 

Program Junior VIP

 

17.30 – Servering av pølse med brød

17.40 – Intervju med Valery Putans, Kolstad-trener

17.50 – Intervju med Tom Kåre Nikolaisen, Strekspiller på Kolstad

18.00 – Intervju med Jan Thomas Lauritzen, Halden-trener

18.15 – Innløpingsshow

18.30 – Kampstart Kolstad – Halden

 

 

Meld på laget ditt i skjemaet under innen mandag 20. november. Merk at det er førstemann til mølla hvis det blir fullt!

 

Billettpåmelding Adressa Kolstad - Haslum