Nøkkeloppgjør på bortebane mot Sandnes – Kolstad
FOTO: ROBERT MAGNUSSEN Tlf: 99377622

Nøkkeloppgjør på bortebane mot Sandnes

Søndag reiser Kolstad til Sandneshallen hvor vi møter nyopprykkede Sandnes.

Det kokte i Husebyhallen tidligere i høst da Kolstad og Sandnes møttes i NM. Sandnes hadde da et godt tak på kampen og ledet lenge, men Kolstad nektet å la seg bli slått i sin egen bule. Vi gikk seirende ut av kampen etter to tøffe omganger. På søndag møter vi Sandnes på bortebane, denne gangen i eliteserien.

De siste kampene har den trege seriestarten begynt å løsne for Kolstad. Vi står nå med tre strake seiere, og markerte oss da vi slo topplaget Drammen forrige søndag. Kolstad har begynt å klatre oppover på tabellen, og vi har ikke tenkt å la oss vippe av stigen nå.

Det er likevel ingen selvfølge at vi slår Sandnes på søndag. Det nyopprykkede elitelaget har markert seg i serien med 6 poeng, og ligger forøvrig to plasseringer over Kolstad på tabellen. Sandnes har hatt en meget god start på sin første sesong i eliteserien.

Søndagens bortekamp blir derfor et nøkkeloppgjør; dersom Kolstad stikker av med seieren klatrer vi forbi Sandnes på tabellen. Vi skal derfor gi alt for at poengene skal bli med hjem til Trondheim!

Vi gleder oss til å besøke Sandneshallen. Kampen kan ses på www.adressa.no.