I dag kan vi skrive Trøndersk Håndballhistorie! – Kolstad
21.Sep 2016. Cupkamp Menn i Trondheim Spektrum mellom Kolstad-Bodø. Mye å juble for. Her ved nr 30 Tom Kåre Svegård Nikolaisen FOTO: Robert Magnussen Tlf:99377622

I dag kan vi skrive Trøndersk Håndballhistorie!

Aldri før har et trøndersk herrelag spilt cupfinale i Oslo Spektrum. Med seier over Bodø i dag så er guttene våre klare for en historisk cupfinale i romjula!

Da har den store dagen kommet. Spillerne og trenerteamet gikk offensivt til verks i sommer, da de flagget finalist som målsetning for årets sesong. Selv om det er tidlig i sesongen fortsatt kan vi allerede nå innfri den ambisiøse målsetningen som vi satte i sommer. Samtidig står vi ovenfor en formidabel oppgave når vi skal møte et sultent Bodø-lag på bortebane.

 

Bodø har vist seg som et lag som er veldig god til å mobilisere inn mot cupkampene. Laget var i cupfinale både i 2014 og 2015, hvorav de også vant cupfinalen i 2015. Nå er de sulten på flere titler, og vi forventer at begge lag kommer til å gi 110 % i alle dueller i kveld.

 

Sist lagene møttes var foran fullsatte tribuner i Trondheim Spektrum 11. oktober, og den gangen var det Bodø som vant 30-26 og ødela festen vår. Nå har vi alvorlige planer om å dra oppover til Bodø for å ødelegge cupfesten deres i kveld. Vi hadde for øvrig godt tak på Bodø forrige sesong, hvor Tom Kåre Nikolaisen (bildet) og resten av Kolstad gutta slo Bodø ut av cupen, samt at vi vant begge oppgjørene i serien mot dem. Det er med andre ord et helt åpent oppgjør i kveldens kamp, og de som våger mest og går i krigen får æren av å spille cupfinale i Oslo Spektrum fredag 29. desember.

 

Merk at ingen trønderske herrelag har kommet seg til cupfinale i Oslo Spektrum tidligere, så dette kan bli en kamp for historiebøkene. Sist et trøndersk herrelag var i cupfinale var i 1985, da tapte Rapp mot Stavanger. Det er altså 32 år siden sist et trøndersk herrelag spilte seg til cupfinale, og da var ikke Oslo Spektrum bygd engang! Vi håper ventetiden er over, og at gutta vår skal ta seg til en historisk cupfinale i kveld. Kampen ser du live fra kl. 18.00 på www.adressa.no