Kolstad møter serieleder Halden Topphåndball – Kolstad
"Trondheim 02.Sep 2015 Håndball Herrer GRUNDIGligaen mellom Kolstad - Halden Onsdag 02.september 2015 På Bilde Tom Kåre Svegård Nikolaisen (30) Foto: ROBERT MAGNUSSEN, NIDAROSFOTO.NO"

Kolstad møter serieleder Halden Topphåndball

I kveld skal vi møte Halden som har imponert hele Håndball-Norge denne høsten, og de leder for tiden Eliteserien.

Etter en høstsesong som har vært preget av dype daler og høye topper, så blir det spennende å se hvor vi står når vi skal møte formlaget Halden, som har gjort en fantastisk høstsesong. Det har blitt ganske mange oppgjør mot Halden de siste årene. Først var det en god del tøffe møter i 1. divisjon, før vi har møtt dem flere ganger de siste årene i Eliteserien. Selv om Kolstad har knepet noen seire, så må vi nok innse at Halden har trukket det lengste strået i de fleste kampene oss i mellom.

 

Våre gutter har svingt både i prestasjoner og resultater denne høsten, og viser at toppnivået er bra nok til å slå hvem som helst, mens bunnivået er altfor svakt for å henge med blant topplagene. I motsetning til tidligere sesonger så har det blitt litt stang ut denne høsten, med mange skader på sentrale spillere. Det gjør at man har måtte senket ambisjonene noe på kort sikt, og kun fokusere på en kamp av gangen. Vi vet som sagt at vi kan ta poeng mot alle lag, men samtidig kan vi tape mot alle lag også. Derfor er det kun 100 % som er godt nok i hver eneste takling, hver eneste finte og hvert eneste skudd. Med det som utgangspunkt skal vi gå inn i krigen mot robuste Halden, så får vi se om vi kan tukte dem denne gangen.

 

Kampstart er kl. 18.30 i Trondheim Spektrum, og det meldes om mye publikum. Billetter kan du få kjøpt hos Ticketmaster.