Bli med på årets siste hjemmekamp mot Falk Horten – Kolstad

Bli med på årets siste hjemmekamp mot Falk Horten

Kolstad spiller nøkkelkamp i Husebyhallen mot Falk Horten, og nå kan ditt lag få gratis inngang på denne kampen.

Kolstad har svingt voldsomt i prestasjonene denne sesongen, og nå står vi foran en nøkkelkamp mot Falk Horten, som vi kjemper mot på nedre halvdel av tabellen. Vi ser at vi kan slå hvilket som helst lag på en god dag, men samtidig kan vi også tape mot alle når vi ikke er 100 % skjerpet.

 

Vi håper Kolstad-gutta finner tilbake til den gode gamle vinneroppskriften på onsdag, når vi inntar nostalgiske Husebyhallen. Det er nesten 4 år siden sist Kolstad tapte i Husebyhallen, og vi har ingen planer om å bryte den seiersrekken på onsdag. Derfor inviterer vi alle aldersbestemte lag i Trondheim og omegn til denne kampen, og håper på stinn brakke og topp stemning. Alle spillere kommer inn gratis, mens de voksne betaler ordinær pris.

 

Meld dere på i skjemaet under innen tirsdag 28. november.

 

Frivillige Spektrum
Navn
Navn
Første
Last
Ønskede arbeidsområder