Kolstad vil skape trøbbel for Haslum – Kolstad
Magnus Søndenå med en av de 36 målene til Haslum Foto: ROBERT MAGNUSSEN

Kolstad vil skape trøbbel for Haslum

Søndag kl. 18.00 spiller vi mot Haslum i Nadderud Arena.

Det nærmer seg juleferie, men før den tid skal Kolstad spille to tøffe bortekamper mot henholdsvis Haslum og Bækkelaget. Først ute er gutta fra Bærum, som i likhet med Kolstad har variert voldsomt denne høsten. Haslum har slått topplagene Elverum og Drammen, samt at de spilte uavgjort mot ØIF Arendal, men samtidig har de avgitt poeng mot både Fyllingen og Falk.

 

Kolstad har også tatt noen skalper i høst, samtidig som de har tapt poeng mot antatt svakere motstand. Det har ikke gått på skinner for et ambisiøst Kolstad-lag som har vært ekstremt uheldig med skader denne høsten. Nå skal vi stable på bena det vi har av spillere å gå i krigen på søndag mot et lag som vi ofte har spilt jevnt mot.

 

Vi tapte 30-26 mot Haslum i Trondheim Spektrum i høst når blant annet Magnus Søndenå (bildet) var framtredende, men vi har faktisk en bedre statistikk mot dem på bortebane. Vi har vunnet 3 av de siste 4 kampene i Nadderud Arena, så hvis vi presterer opp mot vårt beste så kan vi skape trøbbel for storfavoritten Haslum.

 

Kampen ser du live på www.handballtv.com fra kl. 17.50 på søndag.