Årets siste seriekamp borte mot Bækkelaget – Kolstad

Årets siste seriekamp borte mot Bækkelaget

Kolstad skal avrunde håndballåret 2017 med bortekamp onsdag kl. 18.30 mot Bækkelaget

Kolstad har hatt en høstsesong preget av store oppturer og forsmedelige nedturer. Det har vært en fin progresjon de siste 3 kampene mot henholdsvis Falk, ØIF Arendal og Haslum. Nå står Bækkelaget for tur, som ligger på 7. plass på tabellen. Kolstad på sin side er på 10. plass, men kan rykke opp til 8. plass med seier over Oslo-laget.

 

Det har vært mange tette og gode oppgjør mellom Kolstad og Bækkelaget de siste sesongene, og historisk sett har Kolstad og Bækkelaget spilt uavgjort i Trondheim, mens Kolstad har brukt å vinne knepent i Oslo. Vi håper selvsagt historien gjentar seg på onsdag, men det er ingen selvfølge mot det solide laget fra Oslo.

 

Kolstad har vært uheldig med mange skader og sykdom denne høsten, og det går litt på stumpene løs når man går inn i siste serierunde før jul. Det er dessverre mange spillere som må melde pass mot Bækkelaget også, men vi håper og tror at resten av gutta er klare til å brette opp ermene og gjøre en siste innsats før juleferien.

 

Kampen ser du på www.handballtv.com fra kl. 18.30 på onsdag.