Ventetiden er over… – Kolstad
Alessandro Zulijani og Håkon Vidar Følstad hos Kolstad Foto: ROBERT MAGNUSSEN

Ventetiden er over…

På søndag er vi i gang igjen når vi møter Fyllingen Bergen kl. 16.00 i Husebyhallen.

Det har vært over 6 uker med mesterskapspause, og det kribler i både armer og bein for å komme i gang med andre halvdel av sesongen 2017/2018. Første motstander er Fyllingen Bergen som ligger trygt plassert på 6. plass på tabellen, og har gjort en solid høstsesong. De fikk ny trener før sesongen, og unge Andreas Gjeitrem har rukket å sette sitt preg på laget allerede. De spiller offensiv og underholdende håndball, og har lagt fra seg 7 mot 6 spillet som de var mest kjent for forrige sesong.

 

Kolstad har hatt en trøblete høstsesong, der vi har svingt voldsomt i presentasjonene. Høydepunktet var en solid seier mot topplaget Drammen, mens vi hadde en blytung dag på jobben borte mot Sandnes. Ellers har det gått både opp og ned, og i sum har det ført til at vi ligger på 10. plass når vi er drøyt halvveis i sesongen. Nå har vi brukt mesterskapspausen godt, og fått flere av våre skadde spillere på beina, samtidig som vi har signert noen nye fjes. Roar Fikse Forbord, Lars Eggen Rismark og Elias Thome er hentet inn for å forsterke stallen foran vårsesongen. Vi håper de kan bidra i de viktige kampene som kommer i ukene framover.

 

Vi tror på en tøff og jevn kamp i Husebyhallen på søndag. Sist vi møtte Fyllingen tapte vi 30-29 i Bergen, i en kamp der vi hadde altfor mange tekniske feil. Vi ønsker å framstå med en helt annen ro og selvtillit i angrepsspillet på søndag. Hvis vi i tillegg får satt forsvaret og kjørt litt kontra/ankomst, så skal Fyllingen få jobbe hardt for poengene i Husebyhallen på søndag.

 

Vi oppfordrer publikum til å komme i god tid før kampen, for det kan bli trangt om plassene. Billetter får du kjøpt hos Ticketmaster.

 

PS! Kolstad har ikke tapt i Husebyhallen siden onsdag 22. oktober 2014, da vi møtte Haslum i kvartfinale NM. Det er en statistikk som vi håper å videreføre også etter søndagens oppgjør mot Fyllingen.