Bli med på Dobbelkamp og Håndballfæst – Kolstad

Bli med på Dobbelkamp og Håndballfæst

Nå kan ditt lag få gratis inngang på Byåsen-Fredrikstad og Kolstad-Elverum onsdag 21. februar.

Vi inviterer til ny Håndballfæst og Dobbelkamp onsdag 21. februar, når Byåsen møter Fredrikstad og Kolstad møter Elverum. Dette er viktige kamper for begge lag, og vi forventer to jevne og tøffe oppgjør. Både Kolstad og Byåsen har vært variable i første halvdel av sesongen, men nå ser det ut som begge lag har funnet tilbake storformen fram mot sluttspillet som starter i april. Med seier er det gode muligheter for å avansere på tabellen for begge lag.

 

Tradisjonen tro inviterer vi alle aldersbestemte håndballspillere i Trøndelag til denne kampen, og samtlige får gratis inngang hvis dere melder dem på via påmeldingsskjemaet. Dere kan også bestille billettere til lagledere og foreldre sammen med barna, og de betaler da ordinær pris.

 

Påmeldingsfrist er mandag 19. februar kl. 12.00. Merk at vi har et begrenset antall plasser, så hvis det blir fullt så må vi prioritere de som melder seg på først. Meld dere på i skjemaet under.

 

 

Adressabilletten påmelding Kolstad - Sandnes 15.februar