Skal Drammen få sin revansje på søndag? – Kolstad
05.Feb 2017. Seriekamp GRUNDIGligaen Menn i Trondheim Spektrum mellom Kolstad - Bodø. Ronald Putans (45) er rimelig fornøyd. FOTO: ROBERT MAGNUSSEN Tlf:99377622

Skal Drammen få sin revansje på søndag?

Kolstad spilte en panserkamp mot Drammen i Trønderhallen, og vant 30-28 foran et publikum i ekstase. Nå skal de prøve å gjenta bragden borte mot Drammen på søndag.

I høst valgte vi å legge hjemmekampen vår mot Drammen til Trønderhallen, og der tok vi en fantastisk seier mot en av de beste lagene i Eliteserien. Det meste klaffet for våre gutter når vi vant 30-28 i Trønderhallen, foran nesten fullsatte tribuner. Drammen har siden omtalt tapet mot Kolstad som pinlig og unødvending. Det er med andre ord en revansjesugen gjeng fra Drammen som har planer om å sette på plass Kolstad på søndag.

 

Våre gutter har vært i fint driv siden jul, til tross for at de fikk seg en nesestyver mot serieleder Elverum i forrige seriekamp. 3 av 4 seire etter jul lar seg høre, og vi tror ikke Drammen skal få det enkelt på søndag heller. Hjemmelaget har forsterket laget kraftig foran sesongen, med landslagsspillerne Joakim Hykkerud og Gøran Sørheim. Begge var med til EM i Kroatia, som de eneste hjemlige spillerne i landslagstroppen. De må vi holde et ekstra godt øye med, i tillegg til flere dyktige enkeltspillere i Drammen, som kan gi våre gutter hodebry.

 

Hvis vi får til forsvar- og målvaktspillet på samme nivå som sist vi møtte dem, og klarer å henge med på tempoet til Sørheim og kompani, så kan det bli en spennende kamp på søndag. Vi skal i alle fall gi 110 %, så får vi se om det holder til 2 nye poeng.

 

Kampen kan dere se LIVE på www.handballtv.com