Kom til kort mot Drammen – Kolstad

Kom til kort mot Drammen

Til tross for solid start, så falt vi for eget grep mot et revansjesugent Drammen.

Gutta våre gikk respektløst til verks, og ledet hele 6-2 før Kristian Kjelling smelte time-out lappen i bordet. Det hjalp tydeligvis for hjemmelaget, for kort tid etter så var det vertene som ledet 8-7. Men Kolstad lot seg ikke vippe av pinnen, og tok igjen føringen på 9-10 og 10-11. Dessverre får vi altfor mange utvisninger i siste halvdel av 1. omgang, og Drammen utnytter det nådeløst. Stillingen til pause er 16-13 til hjemmelaget.

Kolstad scorer to kjappe mål i 2. omgang, og får heng på Drammen. Men igjen får vi et par unødvendige 2 minuttere, og Drammen får på ny en luke til våre gutter. Den luka klarer vi aldri å tette, og Drammen drar sakte men sikkert ifra vår gutter. Vi gjør en god sluttspurt, og kampen ender 29-24. Alt i alt et fortjent resultatet, men vi satt med et inntrykk av at vi kunne kommet atskillig nærmere i dag.

Nå er alt fokus rettet mot onsdagens hjemmekamp mot Sandnes, som spilles kl. 18.30 i Husebyhallen. Vinner vi der så har vi tatt et langt steg mot fornyet kontrakt i eliteserien. Kjøp deg billett på Ticketmaster.