Nøkkelkamp mot Sandnes i Fort Huseby – Kolstad
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nøkkelkamp mot Sandnes i Fort Huseby

Det smeller skikkelig når vi tar imot Sandnes i Husebyhallen kl. 18.30 i kveld.

Det ligger an til å bli en skikkelig «rysare» i Husebyhallen i kveld, når vi får besøk av et Sandnes-lag i desperat poengjakt. Dagens bortelag MÅ vinne for å ha mulighet til å berge plassen i eliteserien, mens Kolstad tar et langt steg i retning fornyet kontrakt med seier over Sandnes. Det betyr masse nerver, adrenalin og to lag som kommer til å gi 110 % i hver eneste duell.

 

Kolstad har lagt bak seg to tøffe kamper mot Elverum og Drammen, der man bare glimtvis fikk vist hva man var god for. Før det hadde man 3 meget gode kamper mot Fyllingen, Bodø og Nøtterøy. Hvis gutta kommer opp mot sitt toppnivå i dag, så skal det være mulig å innkassere to viktige poeng.

 

Sandnes har slitt i motvind i det siste, og har faktisk ikke vunnet en eneste kamp siden de nedsablet Kolstad på hjemmebane i høst. En kamp Kolstad for øvrig ledet med 4 mål etter et kvarter, men tapte med hele 8 mål til slutt. Vi håper våre gutter skal få sin revansje i dag!

 

Vi regner med stinn brakke og topp stemning. Billetter får du kjøpt hos Ticketmaster.