Davids kamp mot Goliat – Kolstad
FOTO: ROBERT MAGNUSSEN Tlf: 99377622

Davids kamp mot Goliat

Søndag drar Kolstad til Elverum for å møte Norges beste lag i kvartfinale i sluttspillet. Kampstart er 18.00 i Terningen Arena.

 

Etter en fantastisk avslutning på serien, med storseier over topplaget ØIF Arendal, så er det nå klart for kvartfinale i sluttspillet mot seriemester Elverum. I utgangspunktet en umulig oppgave, men på en god dag er vi på høyde med de aller beste.

 

I sluttspillet spilles det best av 3 kamper, og Kolstad starter altså borte mot Elverum, før vi møter dem på hjemmebane torsdag 19. april kl. 18.30 i Husebyhallen. Hvis lagene vinner en kamp hver så blir det en 3. og avgjørende kamp i Terningen Arena søndag 22. april.

 

Elverum må sies å være skyhøye favoritter foran disse sluttspilloppgjørene, og med historikken mellom de to lagene så skal Kolstad være sjanseløse mot seriemesteren. Samtidig har vi tatt poeng fra alle de andre topplagene denne sesongen, og sånn sett bevist at vi har et høyt toppnivå. Utfordringen vår denne sesongen har vært et bunnivå som har vært altfor lavt. Det har for så vidt ikke så mye å si mot Elverum, for da må vi prestere over evne uansett for å henge med, og gjør vi det så kan vi skape litt spenning i denne sluttspillduellen.

 

Få med dere første oppgjør på www.handballtv.com på søndag kl. 18.00.