Ingen får herje med oss i Fort Huseby – Kolstad
21.Sep 2016. Cupkamp Menn i Trondheim Spektrum mellom Kolstad-Bodø. Mye å juble for. Her ved nr 30 Tom Kåre Svegård Nikolaisen FOTO: Robert Magnussen Tlf:99377622

Ingen får herje med oss i Fort Huseby

Etter en kjempesmell borte mot Elverum sist, så er det topp motiverte Kolstad-gutter som skal ha revansje i Husebyhallen på torsdag kl. 18.30.

Det ble en blytung kamp i Terningen Arena på søndag, der Elverum var bedre enn oss i alle spillets faser. Hvorfor det ble slik er vanskelig å forklare, men vi bommet på inngang til kampen, og lå under 8-1 allerede etter ni minutter. Da var kampen i realiteten avgjort, og vi viser utrolig dårlig moral etter å fått en smell i starten. Vi klarer aldri å komme opp på det nivået vi vet vi kan spille på, og da blir vi lett match for seiersvante Elverum.

 

Nå på torsdag håper vi på en helt annen historie når vi møter Elverum i Husebyhallen. Fort Huseby som vi liker å kalle det, har vært helt enestående for oss de siste årene. Det er nesten 4 år siden sist vi tapte, og nå håper vi også at Elverum skal få kjenne trøkket når de kommer til Fort Huseby. Merk for øvrig at det har ingen betydning om man taper med 1 mål eller 20 mål i sluttspillet, der er det kun seier som teller. Hvis vi vinner på torsdag, står det 1-1 i kamper, og da blir det en siste avgjørende kamp i Terningen Arena på søndag.

 

Kampstart torsdag er 18.30, og vi anbefaler folk å møte i god tid. I verste fall må man stå på denne kampen, hvis det blir smekkfullt. Kjøp billetter på Ticketmaster før kampen for å unngå kø.