Bli med til Terningen Arena på søndag – Kolstad

Bli med til Terningen Arena på søndag

Kan vi ryste Norges beste lag enda en gang på søndag? Nå kan du få være med på eventyret!

Vi har knapt landet etter det som kanskje var tidenes beste Kolstad-kamp i Husebyhallen i går. Seier over Elverum med 37-34 etter 4 ekstraomganger lar seg høre i hele Håndball-Norge. Nå drømmer vi om å gjenskape den fantastiske prestasjonen i siste og avgjørende kvartfinale i sluttspillet. Med seier i Terningen Arena på søndag så er det faktisk fullt mulig å kvalifisere seg til Champions League i høst! Samtidig så er Elverum, som har vunnet sluttspillet de siste 7 årene, fortsatt skyhøye favoritter til avansement.

 

Hvis vi skal slå Elverum foran en fullsatt Terningen Arena så trenger gutta all hjelp de kan få fra tribunen. Elverums supportergjeng, Taiga’n, er kjent for å være størst og best i landet. Vi ønsker å vise dem at vi trøndere ikke er noe dårligere! Vi setter opp supporterbuss nedover til Elverum, og håper alle som har et hjerte for Kolstad og herrehåndball blir med oss for å heie guttene fram til det som kan ende opp med et Champions League eventyr!

 

Avreise er førstkommende søndag kl. 12.00 fra Esso Moholt. Vi stopper for å spise på Alvdal, for de som ønsker det, og tar sikte på å være i Elverum en time før kampstart. Kampen starter 19.00, og vi har reservert plasser sammen på tribunen. Etter kampen kan de som ønsker gå innom Elgstua å kjøpe seg mat. Vi tar sikte på avreise fra Elverum kl. 21.00, hvis det ikke blir ekstraomganger igjen. Forhåpentligvis er vi tilbake i Trondheim rundt kl. 01.00.

 

Prisen for både kamp og buss tur/retur Elverum er kr. 500,- Evt. bespisning underveis betaler dere selv.

 

AVLYST PGA. FÅ PÅMELDTE! SE KAMPEN PÅ WWW.HANDBALLTV.COM