Nå er vi endelig i gang med Posisjonskole igjen – Kolstad

Nå er vi endelig i gang med Posisjonskole igjen

Ventetiden er over, nå har vi omsider fått halltid til å kjøre ny runde med posisjonskole for målvakter, bakspillere, linjespillere og kantspillere. Merk at det er kort påmeldingsfrist.

Nå kan du melde deg på posisjonskole som starter tirsdag 8. mai i Utleirahallen. Her vil du få spesifikk trening på din posisjon, og vi gir gode tips og råd til målvakter, linjespillere, bakspillere eller kantspillere. Vi tilbyr individuell teknisk, taktisk og fysisk trening ledet av elitespillere fra Kolstad Håndball.

 

Posisjonskolen er primært for jenter og gutter født i 2002, 2003, 2004 og 2005.

 

Josip Pazin har det sportslige ansvaret for Posisjonskolen. Han har spilt eliteserie i Frankrike, Spania, Ungarn og Kroatia. I tillegg til hans brede spillererfaring er han en meget dyktig trener, som er flink til å se utøverne og gi dem konstruktive tilbakemeldinger. I tillegg vil det være andre profilerte spillere fra elitelaget til Kolstad som er med og deler av sin erfaring.

 

Posisjonskolen vil gjennomføres på tirsdager i Utleirahallen fra 19.00 til 20.00, og 20.00 til 21.00. Alle må møte 30 minutter før treninga, og være ferdig oppvarmet til å begynne å kaste ball når treninga starter. Puljeoppsett vil bli sendt ut mandag 7. mai.

 

 Treningsdatoer:

  • Tirsdag 8. mai
  • Tirsdag 15. mai
  • Tirsdag 22. mai
  • Tirsdag 29. mai
  • Tirsdag 5. juni
  • Tirsdag 12. juni
Pris kr. 1.500,-

 

Første mann til mølla hvis det blir fullt.

 

Ved spørsmål send en e-post til melchior@kolstad-handball.no

 

Meld dere på i skjemaet under innen mandag 7. mai:

 

Påmelding Kolstad Nettverkskveld på K.U.K. 23. mars 2023 kl 1800