Rasmus Carlsen har signert for Kolstad Håndball – Kolstad
Rasmus Hedegaard Carlsen im Spiel FRISCH AUF Goeppingen - HC Midtjylland

Rasmus Carlsen har signert for Kolstad Håndball

Nylig ble det klart at klubben har signert en ny dansk playmaker fram til sommeren 2021.

Det var pressetreff i Kolstad Arena på mandag når vi signerte den danske playmakeren Rasmus Carlsen. Vi har i lengre tid vært på utkikk etter en målfarlig playmaker, som også går foran med engasjement og rutine. Nå som vi har signert Rasmus Carlsen, tror vi at vi har funnet den spilleren vi trenger for å ta nye steg opp mot toppen av norsk håndball.

 

Rasmus har tidligere spilt for Halden Topphåndball der han ble ligaens toppscorer både i 1. divisjon og eliteserien. I tillegg har Rasmus blitt kåret til Årets nykommer i Eliteserien, samt Årets playmaker i det gjeveste selskap. Etter å ha levert varene i norsk eliteserie, dro veien videre til HC Midtjylland i dansk eliteserie. Der gjorde han også en veldig fin figur, og var en av bærebjelkene i det laget. Men dessverre fikk HC Midtjylland trøbbel med økonomien i vinter, og Rasmus måtte avslutte sesongen i franske Limoges. Nå er Rasmus klar for nye eventyr i Norge, og han gleder seg til å innta Kolstad Arena til høsten.

 

Vi ønsker Rasmus velkommen til klubben, og gleder oss til han flytter i Trondheim i juli.