Åpningsfæst med Elitekamp og ÅGE & Sambandet – Kolstad

Åpningsfæst med Elitekamp og ÅGE & Sambandet

Fredag 28. september inviterer vi til Åpningsfæst i Kolstad Arena. Først spiller Kolstad mot Bækkelaget kl. 18.00, før ÅGE & Sambandet går på scenen kl. 22.00.

Det blir en historisk dag når Kolstad Arena omsider står klar for innvies fredag 28. september. Nye Heimdal Videregående Skole og Kolstad Arena er Trondheims største byggeprosjekt med rundt 30 000 kvm å boltre seg på, og en prislapp på svimlende 1,1 milliarder. Byggingen startet mars 2016, og Fredag 28. September skal vi feire at vi har fått kanskje Norges flotteste hall, og den ligger på Kolstad!

 

Kolstad skal nå gå inn i sin 4. sesong i Eliteserien, og med mange nye fjes så er det knyttet stor spenning til hvordan våre gutter skal framstå denne sesongen. Vi må sies å være en underdog, men har tidligere vist at vi kan slå absolutt alle lag i Norge, og vi har planer om å slå fra oss i høst også. Vi «varmer opp» med bortekamper mot henholdsvis Runar og Halden, før det store klimakset oppnås i 3. serierunde. Da kommer Bækkelaget Håndball Elite på besøk, som ledes av Tom Eirik Skarpsno, en av Norges mestvinnende trenere. De siste 4 hjemmekampene mot Bækkelaget har alle endt uavgjort, så det er liten tvil om at dette blir en særdeles spennende kamp.

 

Etter at guttene våre forhåpentligvis har gjort jobben mot Bækkelaget, så blir det et raskt sceneskifte når vi gjør klart til konsert i samme hall som kampen. Men fortvil ikke, for det vil bli langbord, servering og underholdning i hallen fra kampslutt og fram til konserten. Åge & Sambandet har spilt for stappfulle hus i hele sommer, og nå skal han ta konserten på Kolstad til nye høyder. Som mange vet har Åge spilt konserter for Kolstad Fotball i Husebyhallen i 15 år. Nå forener vi krefter med Kolstad Fotball, og sammen skal vi levere en fantastisk Åpningsfæst i det som holder på å bli en av Trondheims flotteste bydeler!

 

Vi kommer til å selge en felles billett til både kamp og konsert, samt at barn/ungdom under 18 år kan få bestilt billett bare til kampen. Billettsalget starter på onsdag morgen kl. 09.00 på Hoopla.

 

Ikke nøl med å bestill deg billett, for her kan billettene fort bli revet bort i det som vil bli en kamp og konsert for historiebøkene. Hvor var du når det var Åpningsfæst i Kolstad Arena?