Posisjonskole i fantastiske Kolstad Arena! – Kolstad

Posisjonskole i fantastiske Kolstad Arena!

Nå kan du melde deg på posisjonskole som starter torsdag 6. september i Kolstad Arena. Her vil du få spesifikk trening på din posisjon. I førsteomgang gir vi gode tips og råd til målvakter og linjespillere. Vi tilbyr individuell teknisk, taktisk og fysisk trening ledet av elitespillere fra Kolstad Håndball.

 

Posisjonskolen er primært for jenter og gutter født i 2004, 2005, 2006 og 2007.

 

En av landets beste målvakter, Lars Eggen Rismark, vil ha hovedansvaret for målvaktene. Lars har vært proff i Danmark og har flere landskamper på sin CV. Tom Kåre Nikolaisen, vår eminente linjespiller vil ha hovedansvaret for linjespillerne. 

Posisjonskolen vil gjennomføres på torsdager i Kolstad Arena fra 19.00 til 20.00, og 20.00 til 21.00. Alle må møte 30 minutter før treninga, og være ferdig oppvarmet til å begynne å kaste ball når treninga starter. I Kolstad Arena finnes det et eget oppvarmingsrom og egen løpebane som kan brukes til oppvarming. Puljeoppsett vil bli sendt ut mandag 3. september.

 

Treningsdatoer:

  • Torsdag 6. september
  • Torsdag 13. september
  • Torsdag 20. september
  • Torsdag 27. september
  • Torsdag 4. oktober
  • Torsdag 11. oktober
Pris kr. 1.500,-
Alle deltagerne vil få billett til Kolstad-Haslum som spilles i Kolstad Arena 10.oktober klokken 18.00

 

Første mann til mølla hvis det blir fullt.

 

Ved spørsmål send en e-post til melchior@kolstad-handball.no

 

Meld dere på i skjemaet under innen onsdag 5. september:

 

VIP - påmelding Kolstad - Halden og Byåsen - Aker Topphåndball 29.mars