Treningskamper mot Alingsås – Kolstad

Treningskamper mot Alingsås

I helgen er Kolstads elitelag i Gøteborg for å spille treningskamper mot det svenske topplaget Alingsås. Seriestart 5. september nærmer seg med stormskritt, og vi er inne i siste fase av oppkjøringen når vi nå skal møte svenskene til 2 treningskamper denne helga.

 

Alingsås har både blitt svenske mestere og spilt Champions League mot noen av verdens beste lag. Tidligere storscorer for Kolstad, Mishels Liaba, dro nettopp til den svenske toppklubben for 2 sesonger siden. Mishels har vært plaget av skader og en alvorlig hjernerystelse siden han kom til Sverige, men er klar for fight igjen nå, og skal spille mot Kolstad i helga.

 

Dagens treningskamp spilles kl. 17.00, mens søndagens kamp går kl. 13.00. Begge kampene spilles i Estrad Arena, som tar hele 5 000 tilskuere. Kampene oppdateres underveis på Kolstad Håndballs Facebook-side.