Sesongen starter med NM-kamp mot Ørland – Kolstad

Sesongen starter med NM-kamp mot Ørland

Etter en lang og tøff oppkjøring så smeller det Ørland Sparebank Arena i morgen, når vi møter Ørland i 2. runde NM.

Det er en spillesugen gjeng som reiser ut til Fosen i morgen, for å sikre sesongens første seier mot Ørland. Hjemmelaget har i likhet med oss fått ny storhall denne sommeren, og optimismen er stor ute på Fosen. Tre store håndballbaner og flotte fasiliteter gjør at det er god grunn til å tro på en voldsom vekst i antall håndballspillere fra Ørland og omegn.

 

Kolstad har vært gjennom en tøff oppkjøring siden vi startet på igjen etter ferien i midten av juli. Vi har rukket 6 treningskamper allerede, og har ytterligere 2 treningskamper til helga når vi møter Charlottenlund og Bodø. Sistnevnte kamp er veldedighetskamp ifbm. den offisielle åpningen av Kolstad Arena på lørdag. Men først venter som sagt Ørland Håndballklubb, som holder til i 3. divisjon. Nivåforskjellen skal være betydelig, men samtidig så vet alle at «cup er cup» og da kan alt skje hvis man slipper seg ned 10 %.

 

Vi gleder oss til kamp i nye flotte Ørland Sparebank Arena, og håper det kommer mye publikum. Vi skal for øvrig tilbake til Ørland Sparebank Arena i november, for da skal elitelaget vårt arrangere håndballskole i storhallen. Det ser vi selvsagt fram til, og håper det er mange håndballspillere som vi lære håndball fra våre elitespillere.

 

Kampstart i morgen er kl. 19.00, og kampen streames LIVE på Kolstad Håndballs Facebook-side.