Veien til Spektrum går via Malvikhallen – Kolstad
Veldedighetskamp Kolstad - Bodø Foto: ROBERT MAGNUSSEN Tlf: 99377622

Veien til Spektrum går via Malvikhallen

I kveld er det klart for 3. runde NM når Kolstad besøker Vikhammer. Kampen spilles kl. 19.00 i Malvikhallen.

Kolstad har vist seg som et godt cuplag de siste årene, og har vært allerede vært i 2 semifinaler i NM. I år drømmer vi om cupfinale i Oslo Spektrum i romjula, men da må vi slå Vikhammer i kveld. Dagens hjemmelag har vært i toppen av 2. divisjon i mange år, og vært nære på å ta steget opp i 1. divisjon ved flere anledninger. Laget fra Malvik har produsert mange toppspillere opp gjennom årene, og dominert trøndersk guttehåndball i flere årganger.

 

Våre gutter gutter suger fortsatt på karamellen, etter å ha slått Runar på bortebane i serieåpninga. Samtidig vet vi  at vi svinger voldsomt i prestasjoner, og vi skal ikke slippe oss ned mange hakk før det blir kamp om avansementet i Malvikhallen i kveld.

 

Vi oppfordrer alle til å ta turen til Malvikhallen kl. 19.00 i kveld. Vi prøver også å kjøre noen oppdateringer på vår Facebook-side underveis.