Fantastisk åpning av Kolstad Arena – Kolstad
FOTO: Robert Magnussen Tlf: 99377622

Fantastisk åpning av Kolstad Arena

Fredag inviterte vi til Åpningsfæst i Kolstad Arena, og hvilken åpningen det ble!

 

Dagen startet med Næringslivsseminar der nesten 200 deltakere fikk høre engasjerende innlegg fra fylkesordfører Tore O. Sandvik og Regiondirektør i NHO Trøndelag, Tord Lien. Etter en kort pause ble det debatt mellom Nils Arne Eggen og landslagssjef Christian Berge, ledet av Kjetil Kroksæter, tidligere kommentator i Adresseavisen. Før vi avsluttet seminar med spenstige tanker og planer fra Ola Borten Moe og Erik Haugane i OKEA.

 

Spennende seminar: Det var mange som fulgte godt med når Nils Arne Eggen og Christian Berge delte av sine erfaringer. FOTO: Privat

 

Etter seminaret serverte vi en herlig tapasbuffet fra Prima Catering til nesten 250 inviterte gjester i skolekantina til Heimdal VGS. Samtidig ble det servert Lasagne og salat fra Matpartner til både publikum og frivillige. Logistikken fungerte helt utmerket.

 

Kampstart i ny arena: Kolstadgutta samles før de går ut på banen for sin første elitekamp i Kolstad Arena. FOTO: Robert Magnussen

 

Kveldens høydepunkt var selvsagt Kolstad mot Bækkelaget i nye Kolstad Arena. Det var stor spenning knyttet til hvordan våre gutter vil spille i en helt ny arena, etter å ha vært uslåelige i Husebyhallen de siste 4 årene. Men våre gutter feide til side all tvil, og etter at de nedsablet Bækkelaget etter alle kunstens regler, så kunne publikum juble for 35-23 seier til slutt. Toppscorer og banens beste ble William Aar (bildet).

 

Toppscorer: Det nye stjerneskuddet William Aar ble toppscorer med 9 mål mot Bækkelaget. FOTO: Robert Magnussen

 

Rett etter kampen rigget vi om til langbord og servering i hallen, mens publikum tok seg litt mat og drikke i vrimleområdet. Når vi åpnet dørene igjen stod Thomas Løseth på scenen, for å underholde publikum. Thomas har vunnet The Voice – Norges beste stemme, og vi fikk virkelig høre hvorfor!

 

Rosinen i pølsa kom til slutt når Åge & Sambandet leverte en fantastisk konsert i nesten 2 timer. Når kvelden var omme var det mange glade, og slitne, folk som gledet seg til å komme tilbake i Kolstad Arena onsdag 10. oktober. Da er det Haslum som står for tur, og de skal ikke få herje med oss i vårt nye Fort.

 

Billetter til Kolstad – Haslum får du kjøpt på Hoopla.