Rema 1000 Håndballskole i Kolstad Arena – Kolstad

Rema 1000 Håndballskole i Kolstad Arena

I helga var det full rulle når over 100 barn deltok på Rema 1000 Håndballskole i Kolstad Arena.

Det var full innsats fra start til slutt når Kolstad Håndball arrangerte Rema 1000 Håndballskole i Kolstad Arena i helga. Rema 1000 er en av Håndballforbundets nye hovedsponsorer, og har de siste årene gjennomført Rema 1000 Håndballskole rundt omkring i hele Norge. Selv har vi hatt et veldig godt samarbeid med Rema 1000 Saupstad, og de leverte også denne gangen sunn og god mat til barna under håndballskolen.

 

Artig med Håndballskole: Fornøyde jenter under Rema 1000 Håndballskole.

 

Selve håndballtreningene ble ledet av spillere fra Kolstads Elitelag, med god hjelp av juniorspillere fra Kolstad. Elitespillerne instruerte deltakerne, og ga gode tips og råd underveis på håndballskolen. Noen av barna hadde spilt håndball i noen år allerede, mens de fleste hadde knapt nok rørt en håndball før. Vi synes det er stas at over halvparten av deltakerne var flerkulturelle.

 

Kast og mottak: Instruktører fra Kolstads Elitelag instruerte barna under håndballskolen.

 

Håndballskolen ble avsluttet med «VM i Håndball» på søndag, der vi delte inn i landslag og spilte mange kamper. Selv om mange hadde liten erfaring med håndball fra tidligere, så var det tydelig at de hadde lært seg litt av hvert under håndballskolen. Etter kampene ble det premieutdeling og diplomer til alle.

 

Godt samarbeid: Rema 1000 Håndballskole er et samarbeid mellom Norges Håndballforbund, Kolstad Håndball og Rema 1000.