Kolstad kvalifisert både for BRING og LERØY – Kolstad

Kolstad kvalifisert både for BRING og LERØY

Både Kolstad G-16 og Kolstad G-18 kvalifiserte seg for nasjonal serie for henholdsvis 16-åringer og 18-åringer i helga.

Det gror godt i egne rekker, og som et av få lag i Norge, så har Kolstad kvalifisert seg for nasjonal serie både for 16-åringer og 18-åringer. Kolstads G-16 lag består kun av lokale spillere fra bydelen, samt en del spillere som har meldt overgang fra Flatås Håndball. Det er over 30 år siden sist et guttelag fra Kolstad kvalifiserte seg for nasjonal serie, og det er derfor stas at guttene kom seg gjennom nåløyet i helgas kvalik mot Kristiansund og Sverresborg.

 

Når det gjelder Kolstad G-18, så er dette et samarbeidslag med spillere fra nesten hele byen. Stammen i laget er spillere som tidligere har spilt i Strindheim og Klæbu, men nå står i vår partnerklubb Tiller Håndball. I tillegg er det ganske mange spillere fra vår andre partnerklubb, Sverresborg Håndball, som også har mange gode spillere i 17- og 18-års alderen. Laget vant 3 av 4 kamper i helgas kvalifisering, og er med det klare for LERØY-serien sesongen 2018/2019.

 

Kolstad G-18: På bildet ser du spillerne på Kolstads G-18 lag.

 

Vi gratulerer med avansement, og gleder oss til å følge disse gutta i framtida.