Bli med på Junior VIP før Kolstad-Elverum på onsdag – Kolstad

Bli med på Junior VIP før Kolstad-Elverum på onsdag

Onsdag 17. oktober kl. 18.00 spilles Kolstad-Elverum i Kolstad Arena. Dette er kvartfinale NM, og vi håper selvfølgelig på et skikkelig cupeventyr denne kvelden!

Nå kan ditt lag få delta på Junior VIP før Kolstad møter Elverum i Kvartfinale NM. Vi synes det er viktig å gjør stas på alle barna og ungdommene som spiller håndball i Trøndelag. Derfor har vi laget et eget VIP konsept med et miniseminar der vi intervjuer spillere og trenere på Kolstad og Elverum, samt at vi serverer en skikkelig middag til gjestene. Denne gangen er det Pølsegryte med salat og brød på menyen, noe som er meget populært hos barna.

 

Kolstads elitelag har hatt en fantastisk start på sesongen med 4 av 5 seire, og en kruttsterk 2. plass på tabellen. Samtidig er Kolstad det laget som har sluppet inn desidert færrest mål i eliteserien, og det er mye takket være målvakten Lars Eggen Rismark (bildet), som vi skal intervjue før kampen.

 

Dagens kamp er mot Elverum, som har vært det suverent beste laget i Norge de siste 10 årene. De har vunnet serie, NM og sluttspill utallige ganger, og har til tider herjet med europeiske topplag i Champions League. Med andre ord en formidabel utfordring for våre gutter.

 

Program onsdag 17. oktober:

16.30 – Servering av pølsegryte med salat og brød

16.45 – Intervju med Lars Eggen Rismark, Målvakt for Kolstad

17.00 – Intervju med Valery Putans, Trener for Kolstad

17.15 – Intervju med Michael Apelgren, Trener for Elverum

17.30 – Vi går ned i hallen for å se innløpingshow

18.00 – Kampstart Kolstad – Elverum

 

Man betaler kun kr. 50,- for barn, kr. 75,- for lagledere.

 

Foreldre betaler kr. 100,- for kampbillett, og kr. 150,- hvis de ønsker både kamp og middag. Foreldre som bestiller middag får med seg programmet på Junior VIP, som foregår i skolekantina på nye Heimdal VGS. Dere som bestiller samlet, får også sitte sammen.

 

PÅMELDINGSFRIST TIRSDAG 16. OKTOBER KL. 10.00!

 

FOLKE-VIP Sesongkort påmelding