Bli med på Junior VIP før Kolstad-Fyllingen på søndag – Kolstad

Bli med på Junior VIP før Kolstad-Fyllingen på søndag

Kolstad møter Fyllingen Bergen til toppkamp på søndag 21. oktober kl. 18.00 i Kolstad Arena. Vi arrangerer Junior VIP før kampen, og inviterer lag fra hele Trøndelag til å bli med.

Nå kan ditt lag få delta på Junior VIP før Kolstad møter Fyllingen Bergen i det som er en foreløpig medaljekamp i Eliteserien. Vi synes det er viktig å gjør stas på alle barna og ungdommene som spiller håndball i Trøndelag. Derfor har vi laget et eget VIP konsept med et miniseminar der vi intervjuer spillere og trenere på Kolstad og Fyllingen, samt at vi serverer en skikkelig middag til gjestene. Denne gangen er det Pølsegryte med brød og salat på menyen, noe som er populært både for barn og voksne.

 

Kolstads elitelag har hatt en fantastisk start på sesongen med 4 av 5 seire, og ligger på en kruttsterk 2. plass på tabellen. Oppskriften har vært forholdsvis enkel, der man har lykkes med å tette igjen bakover, samtidig som man setter sjansene framover. En av de som har vært mest treffsikker framover er Roar Fikse Forbord (bildet), som har scoret hele 22 mål på straffekast så langt. Desidert flest i Eliteserien. Vi tar en prat med han før kampen.

 

Dagens motstander er Fyllingen fra Bergen. Fyllingen har vært i Eliteserien i flere tiår, og etter å ha vært midt på treet i mange år, så er de en brennhet medaljekandidat denne sesongen. De har forsterket laget vesentlig foran denne sesongen, og står fortsatt ubeseiret i Eliteserien. Vinner av dagens kamp har en fot godt plantet inn i medaljestriden. Vi tar oss en prat med joviale Andreas Gjeitrem før kamp, som forteller oss om hans tanker rundt denne toppkampen.

 

Program Søndag 21. oktober:

16.30 – Servering av Pølsegryte med salat og brød

16.45 – Intervju med Roar Fikse Forbord, Playmaker og straffeekspert på Kolstad

17.00 – Intervju med Andreas Gjeitrem, Trener for Fyllingen Bergen

17.15 – Intervju med Stian Gomo Nilsen, Trener for Kolstad

17.30 – Vi går ned i hallen for å se innløpingshow

18.00 – Kampstart Kolstad – Fyllingen

 

Man betaler kun kr. 50,- for barn, kr. 75,- for lagledere, og får da gratis middag, miniseminar og kamp.

 

Foreldre betaler kr. 100,- for kampbillett, og kr. 150,- hvis de ønsker både kamp og middag. Foreldre som bestiller middag får med seg programmet på Junior VIP, som foregår i skolekantina på nye Heimdal VGS. Dere som bestiller samlet, får også sitte sammen.

 

PÅMELDINGSFRIST FREDAG 19. OKTOBER!

 

FolkeVIP påmelding Kolstad - Runar 05.mai