Meld på ditt lag til Kolstad – Nærbø onsdag 7. November – Kolstad

Meld på ditt lag til Kolstad – Nærbø onsdag 7. November

Vi tilbyr både Junior VIP og ordinære klubbtilbud til denne kampen. Dette er en fantastisk mulighet til å være med på Norges Råeste Håndballopplevelse i nye Kolstad Arena.

 

Vi skal fylle hallen når Nærbø kommer på besøk onsdag 7. november. Som tidligere kamper har vi Junior VIP der vi har intervju med både spillere og trenere på begge lag, samt at vi serverer middag til alle som melder seg på. Men vi har også et vanlig klubbtilbud, der man kun betaler en sterkt rabattert pris for å komme inn på kampen.

 

Kolstads elitelag har hatt en fantastisk start på sesongen med 5 av 6 seire, og ligger på en sensasjonell 2. plass på tabellen. Mye av æren for det går til vår nye danske playmaker, Rasmus Carlsen. Dansken som kom til Kolstad i sommer har vist seg som en av Eliteseriens beste spillere, og har løftet angrepsspillet til Kolstad med mange hakk. Vi tar en prat med han før kampen for å høre hva han tenker om seriestarten, og hvilke forventninger han har til kampen mot Nærbø.

 

I tillegg tar vi en prat med trener både på Kolstad og Nærbø, for å høre deres planer inn mot kampen. Kolstad må sies å være favoritt i dette oppgjøret, men samtidig har Nærbø et sterkt lag. Deres viktigste spiller er tidligere Kolstad-spiller Steffen Stegavik, som helt sikkert vil vise seg fram i denne kampen. Se program for Junior VIP under. De som kun ønsker å delta på selve kampen, kan bestille seg billige billetter til det i skjemaet under.

 

Program onsdag 7. November:

16.30 – Servering av Lasagne med salat og brød

16.45 – Intervju med Rasmus Carlsen, Playmaker for Kolstad

17.00 – Intervju med Valery Putans, Trener for Kolstad

17.15 – Intervju med Rune Haugseng, Trener for Nærbø

17.30 – Vi går ned i hallen for å se innløpingshow

18.00 – Kampstart Kolstad – Nærbø

 

Merk at vi har veldig rabatterte priser både med og uten Junior VIP. Se priser i påmeldingsskjema. Billettene kan hentes i infoskranken fra kl. 16.00 på kampdag, og der kan dere også betale.

 

Hvis spillere, lagledere og foreldre bestiller samlet så får dere sitte sammen.

 

Meld dere på i skjemaet under INNEN FREDAG 2. NOVEMBER.

 

Påmeldingsfristen har utløpt. Billetter får du kjøpt på www.hoopla.no