Meld på ditt lag til Norges Råeste Håndballopplevelse! – Kolstad

Meld på ditt lag til Norges Råeste Håndballopplevelse!

Vi inviterer til Junior VIP og klubbtilbud i forkant av toppkampene mot Elverum og Runar henholdsvis 9. og 13. februar.

 

Kolstads elitelag har hatt en fantastisk høstsesong, og ligger på en sensasjonell 2. plass med ett poeng bak ØIF Arendal, som har en kamp mer spilt. 17 av 18 spillere på Kolstad er trøndere, og vi ønsker å være forbilder for unge jenter og gutter fra hele Trøndelag. Meld på ditt lag til Norges Råeste Håndballopplevelse i Kolstad Arena. Der blir det blant annet Junior VIP, middagservering, gratis barnepass, konkurranser og gnistrende håndball. Man bestemmer selv hvilke tilbud man vil benytte seg av, og dere får uansett sterkt rabattert priser uavhengig av hvilket tilbud dere velger.

 

På begge de to siste hjemmekampene før jul hadde vi nesten 600 deltagere på Junior VIP i forkant av kampen. Vi så at det ble litt mange, og har nå valgt å sette tak på antall deltakere. Det betyr at hvis dere skal være sikret plass på Junior VIP, så må dere være tidlig ute!

 

Det blir for øvrig to toppkamper mot henholdsvis Elverum og Runar, som er 2 av Norges mestvinnende klubber de siste 20 årene. Vi vet det blir knalltøft, men samtidig har vi vist at vi kan hamle opp med alle lagene, så med full klaff kan vi drømme om 4 poeng. Da har Kolstad en fantastisk mulig for edelt metall denne våren.

 

Under er program for Junior VIP.

 

Kolstad – Elverum – Lørdag 9. Februar:

16.30 – Servering av pølsegryte

17.00 – Intervju med Ronald Putans, Storskytter for Kolstad

17.15 – Intervju med Valery Putans, Trener for Kolstad

17.30 – Intervju med Michael Apelgren, Trener for Elverum

17.45 – Vi går ned i hallen for å se innløpingshow

18.15 – Kampstart Kolstad – Elverum

 

Kolstad – Runar – Onsdag 13. Februar:

16.30 – Servering av lys lapskaus

16.45 – Intervju med Daniel Brandmo, Venstrekant på Kolstad

17.00 – Intervju med Stian Gomo Nilsen, Trener for Kolstad

17.15 – Intervju med Leif Gautestad, Trener for Runar

17.30 – Vi går ned i hallen for å se innløpingshow

18.00 – Kampstart Kolstad – Runar

 

Merk at vi har veldig rabatterte priser både med og uten Junior VIP. Se priser i påmeldingsskjema. Billettene kan hentes i infoskranken fra kl. 16.00 på kampdag, og der kan dere også betale.

 

Hvis spillere, lagledere og foreldre bestiller samlet så får dere sitte sammen. Merk at dere må legge inn 2 bestillinger hvis ditt lag ønsker å delta på begge kampene. Evt. endringer i bestillinger må sendes senest 3 dager før til post@kolstad-handball.no

 

Meld dere på i skjemaet under senest en uke før kamp.

 

Påmelding Avkast sesongen 23/24 E.C. Dahls Pub og Kjøkken fredag 25. august kl 1800
Start Over