Meld på ditt lag til Dobbelkamp og Håndballfæst – Kolstad

Meld på ditt lag til Dobbelkamp og Håndballfæst

Onsdag 6. mars blir det Dobbelkamp og Håndballfæst i Kolstad Arena. Kolstad møter topplaget ØIF Arendal, og Byåsen møter serieleder Våg Vipers.

Både Kolstad og Byåsen har svingt litt i prestasjonene denne sesongen. På en god dag er de trønderske flaggskipene på høyde med alle lag, mens i dårlige perioder så kan man også tape mot samtlige lag i Eliteserien. Nå som topplagene ØIF Arendal og Våg Vipers kommer på besøk må trønderne vise seg fra sin aller sterkeste side.

 

Dette blir slaget om Trøndelag mot Sørlandet. Vipers med sine 7 landslagsspillere er favoritter mot Byåsen, mens ØIF Arendal som har vært i toppen i mange år er favoritter mot Kolstad. Samtidig er ikke avstand større en at vis hjemmelagene er oppe på toppnivå, så kan det bli to spennende kamper i Kolstad Arena denne kvelden.

 

Vi ønsker å invitere lag fra hele Trøndelag til å delta på denne festkvelden. Vi starter med Kolstad mot ØIF Arendal kl. 18.00, mens Byåsen møter Vipers kl. 20.00. Dere får rabattert priser til kampen i skjemaet under.

 

Påmeldingsfristen er fredag 1. mars, men vi har begrenset antall plasser, så her blir det først til mølla. Evt. endringer i antall må sendes til post@kolstad-handball.no senest 1. mars.

 

Breddebilletter sponset av REMA 1000