Legg sesongavslutningen til ditt lag i Kolstad Arena! – Kolstad

Legg sesongavslutningen til ditt lag i Kolstad Arena!

Det blir full fyr i Kolstad Arena når Kristian Kjelling, Joakim Hykkerud og alle andre stjernene til Drammen skal møte Kolstad i kvartfinalen i sluttspillet. Vinneren kan faktisk spille seg helt fram til Champions League-plass!

Kolstad trekker flest tilskuere i hele Håndball-Norge med sine 1800 tilskuere i snitt per kamp. Vi har en ambisjon om å levere Norges Råeste Håndballopplevelse, og det betyr mye action både på og utenfor banen. Vi går nå inn i kvartfinalen i sluttspillet og møter en av de største favorittene i Drammen HK. Det er et lag som vi har slått tidligere i sesongen, og stort sett spiller jevnt mot. De har Kristian Kjelling på trenerbenken, og store landslagsprofiler som Joakim Hykkerud og Gøran Sørheim. Alt ligger til rette for et fantastisk oppgjør i en smekkfull Kolstad Arena!

 

I forkant av kampen har vi noe som vi kaller Junior VIP med intervju av strek-kjempen Tom Kåre Nikolaisen (bildet) og håndballkjendisen Kristian Kjelling. Der kan man også bestille pizza fra Peppes til sitt lag. I utgangspunktet blir det pizza med skinke og pepperoni, men hvis dere ønsker noe annet så kan dere bestille det i påmeldingsskjemaet. Menyen dere kan velge fra finner dere her.

 

Man kan også melde seg på kampen uten å være med på Junior VIP og pizzaservering.

 

Program Junior VIP Onsdag 3. April:

16.30 – Servering av Pizza for de som har bestilt det

16.45 – Intervju med Tom Kåre Nikolaisen, Landslagsaktuell strekspiller for Kolstad

17.15 – Intervju med Kristian Kjelling, Trener for Drammen

17.30 – Vi går ned i hallen for å se innløpingshow

18.00 – Kampstart Kolstad – Drammen

 

Billettene kan hentes i infoskranken fra kl. 16.00 på kampdag, og der kan dere også betale.

 

Hvis spillere, lagledere og foreldre bestiller samlet så får dere sitte sammen. Søsken til spillere betaler kun kr. 25,- de også.

 

Meld dere på i skjemaet under INNEN FREDAG 29. MARS. Vi har begrenset antall plasser, så hvis det blir fullt må vi prioritere de som melder seg på først.

 

Kolstad - Kielce bestilling av VIP-billetter.