Publikumsundersøkelse Kolstad Håndball – Kolstad

Publikumsundersøkelse Kolstad Håndball

Vi ønsker din tilbakemelding på hvordan vi skal klare å skape Norges Råeste Håndballopplevelse. Alle som deltar er med i trekningen av 2 sesongkort til neste sesong.

Kolstad Håndballs hjemmekamper er best besøkt i Håndball-Norge med 1811 tilskuere i snitt per kamp. Vi har en ambisjon om å skape Norges Råeste Håndballopplevelse, og håper vi er på god vei til å lykkes med det. Samtidig har vi mange forbedringsområder, og derfor ønsker vi å vite hva du mener vi kan gjøre for å løfte opplevelsen enda mer i årene som kommer. Din stemme er viktig for oss, og alle som deltar på undersøkelsen er med i trekningen av 2 stk sesongkort til sesongen 2019-2020. Klikk på linken under for å gi din tilbakemelding.

 

Publikumsundersøkelse 2018-2019

 

Undersøkelsen er levert av Posisjon AS, stolt samarbeidspartner til Kolstad Håndball.