Meld på ditt lag til semifinalen Kolstad – ØIF Arendal – Kolstad

Meld på ditt lag til semifinalen Kolstad – ØIF Arendal

Kolstad møter seriemester ØIF Arendal til semifinale i Kolstad Arena søndag 28. april kl. 19.00. Nå tilbyr vi sterkt rabatterte priser til alle lag som deltar på DNB Trondheim Håndballcup.

Denne elitekampen blir avslutningen på DNB Trondheim Håndballcup, og derfor får både spillere og lagledere som deltar på cupen billetter til kun kr. 25,- denne kampen. Søsken til spillere betaler også kun kr. 25,- mens foreldre betaler kr. 100,-  for inngang på elitekampen. Hvis dere bestiller samlet, så sørger vi for at dere får sitte sammen.

 

Kolstad fikk en eventyrlig start på sluttspillet når de slo Kristian Kjelling, Joakim Hykkerud og alle de andre Drammen-stjernene i kvartfinalen i sluttspillet. Nå skal vi møte seriemester ØIF Arendal i semifinalen, som spilles best av 5 kamper. Vi starter med bortekamp førstkommende onsdag, mens det på søndag blir hjemmekamp mot sørlendingene. Med seier i Kolstad Arena på søndag, så kan det blir sluttspillfinale. Vinneren av sluttspillet går til Champions League til høsten, så denne kampen er utrolig viktig.

 

Billettene kan hentes i infoskranken fra kl. 16.00 på kampdag, og der kan dere også betale.

 

Meld dere på i skjemaet under INNEN FREDAG 26. APRIL. Vi har begrenset antall plasser, så hvis det blir fullt må vi prioritere de som melder seg på først.

 

Kolstad - THW Kiel bestilling av VIP-billetter.