Posisjonskole våren 2019 – Kolstad

Posisjonskole våren 2019

Nå har vi åpnet påmelding til den perfekte oppkjøringen til neste sesong. Merk at vi har utvidet fra 6 til 7 økter denne gangen, og holder på helt fram til 18. juni.

Nå kan du melde deg på posisjonskole som starter tirsdag 7. mai i Kolstad Arena. Her vil du få spesifikk trening på din posisjon, og vi gir gode tips og råd til målvakter, linjespillere, bakspillere eller kantspillere. Vi tilbyr individuell teknisk, taktisk og fysisk trening ledet av elitetrenere og elitespillere fra Kolstad Håndball.

 

Posisjonskolen er primært for jenter og gutter født i 2003, 2004, 2005 og 2006.

 

Josip Pazin har det sportslige ansvaret for Posisjonskolen. Han har spilt eliteserie i Frankrike, Spania, Ungarn og Kroatia. I tillegg til hans brede spillererfaring er han en meget dyktig trener, som er flink til å se utøverne og gi dem konstruktive tilbakemeldinger. I tillegg vil det være andre profilerte spillere fra elitelaget til Kolstad som er med og deler av sin erfaring.

Posisjonskolen vil gjennomføres på tirsdager i Kolstad Arena fra 19.00 til 20.00, og 20.00 til 21.00. Alle må møte 30 minutter før treninga, og være ferdig oppvarmet til å begynne å kaste ball når treninga starter. Puljeoppsett vil bli sendt ut senest mandag 6. mai.

 

Treningsdatoer:

  • Tirsdag 7. mai
  • Tirsdag 14. mai
  • Tirsdag 21. mai
  • Tirsdag 28. mai
  • Tirsdag 4. juni
  • Tirsdag 11. juni
  • Tirsdag 18. juni
Pris kr. 1.500,-

 

Ved spørsmål send en e-post til melchior@kolstad-handball.no

 

Meld dere på i skjemaet under innen onsdag 1. mai. Førstemann til mølla hvis det blir fullt.

 

Kolstad - PSG bestilling av VIP-billetter.