TOBB spanderer gratis inngang til alle håndballspillere i Trondheim – Kolstad

TOBB spanderer gratis inngang til alle håndballspillere i Trondheim

Legg sesongavslutningen til Kolstad Arena når Trondheims stolthet spiller for en historisk sluttspillfinale på søndag.

TOBB er en av Kolstad viktigste samarbeidspartnere, og de skal hjelpe Kolstad til en historisk sluttspillfinale ved å sponse gratis inngang til alle håndballspillere i Trondheim og omegn. Samtidig er det kun kr. 50,- for lagledere og 75,- for foreldre. Billigere kan det ikke bli for å bli med på årets viktigste håndballkamp i Trondheim. I forrige hjemmekamp hadde vi 1822 tilskuere, men nå håper vi på over 2000 tilskuere som skal hjelpe oss fram til en sluttspillfinale.

 

Kolstad har hatt en fantastisk start på sluttspillet etter 2 strake seier mot topplaget Drammen, og 1-1 i kamper mot seriemester ØIF Arendal. Med seier på søndag kan vi sikre oss muligheten til å spille en historisk sluttspillfinale. Vinneren av sluttspillet går til Champions League i høst, så her er det ingen grunn til å spare på kruttet.

 

ØIF Arendal var stor favoritt før semifinalene mot Kolstad. Men våre gutter tok første stikk i Arendal, og var svært nære å gå opp i 2-0 i kamper på søndag. Men et knepent tap gjør at det står 1-1 i kamper i semifinalen som spilles best av 5 kamper. Vi møter ØIF Arendal på bortebane onsdag 1. mai, og hvis vi vinner der kan vi avgjøre det hele på hjemmebane på søndag.

 

Billettene kan hentes i infoskranken fra kl. 14.30 på kampdag, og der kan dere også betale.

 

Meld dere på i skjemaet under INNEN FREDAG 3. MAI. Vi har begrenset antall plasser, så hvis det blir fullt må vi prioritere de som melder seg på først. Håper dere kan samle sammen minst 5 spillere per påmelding.

 

SKJEMAET ER NÅ STENGT! MEN DERE KAN MELDE DERE PÅ I LINKEN UNDER. VELG FELT D.

 

https://kolstad.hoopla.no/sales/2848524452/?promo=TOBB19