Årets cupeventyr starter i Rørvik – Kolstad
FOTO: Robert Magnussen Tlf: 99377622

Årets cupeventyr starter i Rørvik

Førstkommende lørdag kl. 14.00 spiller vi borte i 2. runde NM mot Rørvik. Cupen henger høyt i norsk håndball, og vi er topp motivert for å dra nordover for å sikre avansement til 3. runde NM.

Kolstad har spilt mot Rørvik flere ganger den gangen vi spilte i 2. divisjon. Rørvik er et veldig godt hjemmelag, som støttes opp av engasjerte tilskuere. Det begynner å bli en stund siden sist vi møtte dem, men vi har ikke glemt den gangen vi slo dem på hjemmebane i siste serierunde, og sikret opprykk til 1. divisjon for drøye 10 år siden. Se videoinnslag under.

De siste årene har Rørvik vaket mellom 2. divisjon og 3. divisjon, og endte forrige sesong på en fin 4. plass i 3. divisjon. I 1. runde NM slo de Stjørdal 38-32, noe som kan tyde på et målrikt oppgjør også på lørdag. Våre gutter scoret over 30 mål både mot Haslum og Elverum forrige helg, og vil gjerne fortsette den gode trenden nå som det blir tellende kamper.

Vi kommer til å dekke oppgjøret på våre Facebook-sider, så håper dere følger med oss der. Minner om at første seriekamp er hjemme mot Follo allerede 4. september kl. 18.00 i Kolstad Arena.