Seier og mye på pluss-siden – Kolstad

Seier og mye på pluss-siden


Helgens andre treningskamp i Malmö ga både seier over Lugi og mange gode tilbakemeldinger fra flere av spillerne.

– Det er alltid moro å se at vi klarer å utføre i kamp det vi har hatt fokus på i treningsarbeidet, sa Stian Gomo etter 28-24-seier mot et ungt og talentfullt Lugi-lag.

Nyervervelsen Simen Westby Johansen sto hele kampen og leverte en god prestasjon. Ronald Putans, toppscorer i går, fikk seg en smell i hodet i starten på andreomgangen og så resten av kampen fra benken. (FOTO: Grete Kambuås)


Som i lørdagens kamp mot Malmö gjorde midtforsvaret med Ronald Putans og Tom Kåre Nikolaisen en sterk og god jobb. Ronald fikk seg et slag i hodet i starten på andreomgang (på stillingen 20-11), følte ubehag og ble sittende på benken resten av kampen.

– Dermed ble 3er-jobben delt mellom Martin (Kærgaard), Tom Kåre og Simen (Lyse), og det fungerte også bra, kommenterte trener Gomo, og la til:

– Jeg synes også at de som spilte på 2er-plass – Rasmus (Carlsen), Gabriel (Setterblom) og Thor Magnus (Five) leverte godt. Vi har hatt forsvarsspill som helgens fokus. Når vi slipper inn bare 24, er det også et signal om at vi lykkes bra i den delen av spillet. Simen Westby Johansen sto for øvrig hele kampen i mål og gjorde en fin figur. 

– I det hele tatt har helgens to kamper i Sverige vist at vi har hatt klar fremgang fra turneringen i Alvdal for tre uker siden.

Time out fra førsteomgangen i dagens kamp. (FOTO: Grete Kambuås)

Det er ingen tvil om at Kolstad har mer å spille på nå med sine nyervervelser. Allerede om halvannen uke er det klart for seriestart. Når motstanderen er nyopprykkede Follo i Kolstad Arena, burde det være en godt overkommelig oppgave, Stian…

– Vi skal også denne sesongen gjøre hjemmebanen til vårt fort. I de aller fleste kampene i Kolstad Arena skal vi være favoritter. Når det gjelder Follo, blir det slett ingen enkel jobb. Som alle nyopprykkede lag kommer de helt sikkert med stor entusiasme. De har dessuten forsterket laget med to dansker og har fått én av Drammens målvakter fra forrige sesong. I tillegg har Follo to av forrige sesongs storscorere i 1.divisjon. Vi er forberedt på hard motstand og starter allerede i morgen forberedelsene til seriepremieren onsdag 4. september.

PS!
Kolstad trimmer kampformen også i uken som kommer med en treningskamp på onsdag – mot Charlottenlund i Kolstad Arena. Kampstart 17:15.

TEKST: Tore Sæther
FOTO: Grete Kambuås

FAKTA

Lugi – KOLSTAD 24-28 (9-14)
Treningsturnering i Malmö – 25. august
Kolstad: 
 Lars Eggen Rismark, Simen Westby Johansen – Roar Forbord 5 (2), Elias Thome 1, Gabriel Setterblom 4, Sander Rønning 2, Rasmus Carlsen 2, Simen Lyse 2, Thor Magnus Five, Daniel Brandmo 2, Emil Raknes 1, Håkon Følstad 3, Tom Kåre Nikolaisen 2, Ronald Putans 1, Martin Kærgaard 3.