Cupeventyret over for denne gang – Kolstad

Cupeventyret over for denne gang

Det ble et forsmedelig 30-26 tap borte mot Haslum i Nadderud Arena i kveld.

Kolstad har som regel vært et solid cuplag, og har vært i kvartfinale eller bedre de siste 5 årene. Det var derfor ingen grunn til å stå med lua i hånda når vi møtte Haslum i kveld, selv om hjemmelaget var favoritter før kampen. Vi åpnet også solid, og var foran med 1-3, 4-7 og 6-9 i første omgang. Da hadde vi tilsynelatende god kontroll på kampen.

Utover i 1. omgang ga vi fra oss initiativet, og vi evnet ikke å være kollektive framover. Rasmus gjør mange gode aksjoner, og blir kveldens toppscorer med 8 mål, men dessverre får vi ikke med oss de andre bakspillerne. Samtidig blir vi passive i forsvar, og slipper Haslum inn i kampen. Haslum går fra 6-9 til 11-9 i løpet knappe 6 minutter, og kampbildet blir fullstendig snudd på hodet. Vi løfter oss litt inn mot pause, og ligger bak med 14-13 når vi går i garderoben.

Vi får på mange måter det samme kampbildet i 2. omgang. Vi starter godt, og ligger foran de første 10 minuttene, men igjen slipper vi oss ned og lar Haslum kontrollere kampen. De opparbeider seg en luke på 3-4 mål som vi aldri klarer å tette og da ebber kampen ut i 30-26 til Haslum på en svak Kolstad-dag.

Nå er det fullt fokus på seriespillet, og Elverum i Kolstad Arena onsdag 9. oktober som gjelder. Da håper vi på stinn brakke og topp stemning!