NM kamp borte mot Haslum – Kolstad
Tom Kåre Nikolaisen FOTO: Robert Magnussen Tlf: 99377622

NM kamp borte mot Haslum

Vi møter Haslum kl. 18.30 i kveld til 4. runde NM.

Kolstad mot Haslum er sannsynligvis oppgjøret det knytter seg mest spenning til i 4. runde NM. En god del av topplagene var seedet, og Kolstad kunne risikere å møte bla. Elverum, Drammen og ØIF Arendal. Selv om vi unngikk de store kanonene så møtte vi kanskje den tøffeste motstanderen som ikke var seedet i Haslum.

Laget fra Bærum har stolte håndballtradisjoner, og var i mange år Norges beste lag før Elverum tok over den stafettpinnen. De hadde en relativt svak sesong i fjor, men har hevet seg betraktelig denne høsten. De har signert flere spennende spillere hvorav Binai Aziz er den viktigste forsterkningen.

Kolstad har mange gode prestasjoner bak seg i NM, og har vært i både kvartfinale og semifinale flere ganger. Vi drømmer om å gå hele veien i år, men da må vi i så fall beseire Haslum i Nadderud Arena. Kampstart er kl. 18.30, og kampen kan følges på direktesport.no