Minihåndballdag i Kolstad Arena – Kolstad
Kolstad Håndball arrangerer Rema 1000 Håndballskole

Minihåndballdag i Kolstad Arena

Vi inviterer til Minihåndballturnering i Kolstad Arena Lørdag 2. November. Det vil bli en relativt kompakt og effektiv kampgjennomføring, og gode rammer rundt selve arrangementet. Samme dag er det åpningsfest og dobbelkamp i nye Trondheim Spektrum, der vi skal prøve å slå publikumsrekorden på 6062 tilskuere i Eliteserien.

Kolstad Arena er Norges største hall tilrettelagt for minihåndball. Vi har hele 9 minihåndballflater under samme tak, som sørger for en fantastisk cupopplevelse både for små og store. Alle lagene får minimum 3 kamper à 15 minutter og Kolstad Håndball stiller med dommere. Etter kampene blir det skikkelig premieutdeling for å gjøre ekstra stas på barna. Vi har et bredt kioskutvalg, og det er mange parkeringsplasser i tilknytning til hallen.

På ettermiddagen ønsker vi å invitere alle spillere og foreldre til å bli med på Åpningsfest og Dobbelkamp i nye Trondheim Spektrum. Byåsen møter hardtsatsende Molde, mens Kolstad møter stjernegalleriet til Drammen. Kristian Kjelling, Espen Lie Hansen og Joakim Hykkerud er noen av spillerne vi møter. Vi setter opp busser fra Kolstad Arena til Trondheim Spektrum kl. 15.00, og med retur til Kolstad Arena kl. 20.00. Pris kr. 50,- for kampbilletter, og kr. 100,- per person for buss tur/retur. Man kan selvsagt delta på minihåndballturneringen uten å delta på elitekampene, eller evt. kjøre ned til Spektrum selv hvis man ønsker det. Man kan endre på antall inntil en uke før kamp ved å sende en e-post til post@kolstad-handball.no

Påmelding er kr. 400,- per lag – sendes faktura på e-post

Påmeldingsskjema finner dere i denne linken.