VIP Kolstad – ØIF Arendal – Kolstad

VIP Kolstad – ØIF Arendal

Det er håndballfeber i Trondheim med et herrelandslag som kan kjempe om en historisk gullmedalje til helga. Allerede Onsdag 29. januar skal også Kolstads gutter på medaljejakt når hardtsatsende ØIF Arendal kommer på besøk.

Vi har lagt bak oss en meget solid høstsesong som gjør at vi ligger på 2. plass i Eliteserien etter 14 serierunder. Nå kommer toppkampene på rekke og rad framover, og vi starter med regjerende seriemester ØIF Arendal. Med seier over sørlendingene har vi et fantastisk utgangspunkt for å kjempe om medalje denne vårsesongen.

Merk at denne kampen er flyttet til kl. 19.15 pga. at den skal sendes på TV2 Sport. Men det er ingen grunn til å holde seg hjemme, for vi vet jo alle at håndball er best LIVE. Vi håper vi kan feire Kolstad-spillerne William Aar og Tom Kåre Nikolaisen som skal kjempe om EM-medaljer i Stockholm i helga. Se hele programmet under.

Program:

  • VIP åpner 17.30 i Kolstad Arena
  • Prima Catering serverer Langtidsbakt kyllingfilet m/ris og salat
  • Vi tar en prat med landslagsgutta William Aar og Tom Kåre Nikolaisen
  • Intervju med Marinko Kurtovic, Hovedtrener for ØIF Arendal
  • Kampstart Kolstad – ØIF Arendal kl. 19.15
  • Kaffe og søtsaker i pausen

Meld dere på i skjemaet under innen fredag 24. januar.

Junior VIP våren 2020
Kjønn
Ønsker å delta på innløping: *
Ønsker å delta på følgende kamp(er): *