VIP Kolstad-Fyllingen – Kolstad
Kolstad tar imot Runar til et nytt fullsatt Kolstad Arena.

VIP Kolstad-Fyllingen

Kolstad møter Fyllingen Bergen til viktig oppgjør i Kolstad Arena onsdag 12. februar. Våre gutter ligger for tiden på 3. plass, og har alle muligheter til å innfri målsetningen om europacup neste sesong.

Vi fikk en tøff start på året hjemme mot regjerende seriemester ØIF Arendal. Selv om vi holder dem lenge, så viser de sin rutine mot slutten av kampen, og vi er ikke dyktig nok i avgjørende situasjoner. Samtidig er det gjennom slike toppoppgjør vi skaffer oss erfaringer som gjør at vi en gang skal stå på toppen.

Motstander Fyllingen Bergen fikk en tøff start på sesongen, men har løftet seg utover vinteren. Med fem poeng på de 3 siste kampene så blir bergenserne å regne med denne sesongen også. Laget ledes av frittalende Andreas Gjeitrem, som vi skal ta en prat med før kampen. Vi skal også høre fra Kolstad-kaptein Håkon Følstad, som gir oss en statusrapport fra laget før de går på banen.

Program:

  • VIP åpner 16.30 i Kolstad Arena
  • Prima Catering serverer Kjøttboller i fløtesaus m/potetmos og rosenkål
  • Vi tar en prat med Kolstad-kaptein Håkon Følstad
  • Intervju med Andreas Gjeitrem, Hovedtrener for Fyllingen
  • Kampstart Kolstad – Fyllingen kl. 18.00
  • Kaffe og søtsaker i pausen

Meld dere på i skjemaet under innen fredag 7. februar.

VIP ØIF Arendal 29.01.2020