Herrehåndball er i vinden som aldri før, og Kolstad utfordrer nå flere av Norges beste lag i kampen om europacup.

Herrelandslaget har skapt et voldsomt engasjement rundt sporten vår med fantastiske opplevelser i Håndball-EM på hjemmebane. Kolstad Håndball har også en ambisjon om at vi skal skape Norges Råeste Håndballopplevelse. Med et snitt på over 2000 tilskuere på hjemmekampene så skaper vi en fantastisk atmosfære i Kolstad Arena både for store og små. Meld på ditt lag til en unik håndballopplevelse.

Det er god plass til mange aldersbestemte spillere når vi har Junior VIP i skolekantina.

Vi har 2 seriekamper igjen denne våren der vi inviterer til Junior VIP og har lagstilbud med kun kamp. På Junior VIP serverer vi middag, har intervjuer med spillere og trenere, og aktiviteter/konkurranser for barna. Kampene ser du under:

Kolstad – Halden onsdag 26. februar kl. 18.00 i Kolstad Arena

  • Junior VIP åpner 16.30
  • Vi serverer pasta m/brød
  • Intervju Jan Thomas Lauritzen, Landslagslegende og trener Halden
  • Intervju Roar Fikse Forbord, Playmaker og straffe-ekspert
  • Aktiviteter og konkurranser for barna

Kolstad – Runar Sandefjord onsdag 11. mars kl. 18.00 i Kolstad Arena

  • Junior VIP åpner 16.30
  • Vi serverer lasagne m/salat og brød
  • Intervju med Vegard Samdahl, Trener Kolstad Håndball
  • Intervju med Daniel Brandmo, Kantspiller på Kolstad
  • Aktiviteter og konkurranser for barna

Kolstad Arena skal være en arena som er åpen for alle, og derfor tilby vi veldig rimelige priser både på Junior VIP og ordinært lagstilbud uten kamp. Se priser i skjemaet under. Evt. søsken kan meldes på som spillere. Dere kan betale samlet i hallen når dere henter ut billettene. Merk at fristen for å melde seg på kamp er senest 3 dager før kampen, og hvis det blir fullt må vi prioritere de som melder seg på først.

Junior VIP våren 2020
Kjønn
Ønsker å delta på følgende kamp(er): *