VIP Kolstad – Runar – Kolstad
Seriekami i REMA1000 serien herrer mellom Kolstad og Arendal

VIP Kolstad – Runar

Vårsesongen har så langt vært preget av store variasjoner både i resultat og prestasjon. Vi har likevel muligheten til å sikre oss en plass blant de 4 beste i seriespillet, som gir hjemmebanefordel i sluttspillet.

Kolstad har vært oppe og kjempet med de aller beste gjennom hele sesongen. Nå har vi fått oss et par trøkker mot antatt svakere motstand etter jul, som gjør at vi må jakte 4. plassen på tabellen, som sikrer hjemmebanefordel i sluttspillet. Historisk sett har Kolstad aldri blitt bedre enn 6. plass i Rema 1000-ligaen, og det er selvsagt et mål at vi skal bryte den barrieren denne sesongen.

Vår motstander Runar Sandefjord var tippet på 4. plass i Rema 1000-ligaen før sesongen, men har underprestert så langt og kjemper for å unngå nedrykk. Deres beste kamp for sesongen var nettopp mot Kolstad i Sandefjord, der de vant 35-29. Nå skal vi ta revansje på hjemmebane.

Før kampen tar vi en prat med Thor Magnus Five, som er en av bærebjelkene i dette Kolstad-laget. Det blir også intervju med vår nye Markedssjef, Vegard Selven, som forteller om sine 2 første måneder i klubben.

Program:

  • VIP åpner 16.30 i Kolstad Arena
  • Prima Catering serverer Kylling Shawarma m/ris, salat og libabrød
  • Vi tar en prat med Thor Magnus Five, Bærebjelke og «Potet» på Kolstad
  • Intervju med Vegard Selven, Ny Markedssjef for Kolstad Håndball
  • Kampstart Kolstad – Runar Sandefjord kl. 18.00
  • Kaffe og søtsaker i pausen

Meld dere på i skjemaet under innen fredag 6. mars.

VIP Runar 11.03.2020