Pressemelding Kolstad-Runar – Kolstad

Pressemelding Kolstad-Runar

Folkehelseinstituttet hadde i kveld en pressekonferanse der de anbefalte at man ikke burde gjennomføre idrettsarrangement med mer enn 500 tilskuere. Kolstad Håndball har hatt dialog med Trondheim Kommune, og har fått beskjed om at det skal gjennomføres et møte mellom Kommunedirektøren og Kommunelegen i morgen tidlig. Vi avventer utfallet av dette møtet for å se hvor mange tilskuere som skal få adgang til morgendagens elitekamp mellom Kolstad og Runar Sandefjord. Det vil uansett ikke bli gitt adgang til flere enn 500 tilskuere, slik som rådet er fra FHI. Men vi ønsker at Trondheim Kommune skal være tydelig på om kampen bør spilles foran tomme tribuner, eller om vi skal åpne opp for inntil 500 tilskuere.

Det vil komme ny info rundt dette på vår hjemmeside i morgen kl. 10.00