Kolstad Håndball må permittere alle ansatte – Kolstad

Kolstad Håndball må permittere alle ansatte

Som følge av koronaviruset har Kolstad Håndball blitt nødt til å permittere alle ansatte for å sikre videre drift i klubben.

Kolstad Håndball er en av mange som har blitt rammet hardt av koronaviruset. Kolstad Arena ble tidligere denne uken stengt, sluttspillet i håndball ble avlyst og i tillegg har sentrale myndigheter og Norges Idrettsforbund bestemt at vi skal stanse all idrettsaktivitet. Dette har store økonomiske konsekvenser for klubben, som ikke fant noen annen utvei enn at alle ansatte må permitteres fom. neste uke.

I utgangspunktet vil permitteringene vare fram til 1. juni, og gjelde alle ansatte. Styret i klubben har besluttet at Daglig leder og Markedssjef skal permitteres i 50 % for «å holde hjulene i gang», mens de øvrige ansatte permitteres 100 %.

Vi har god tro på at dette grepet skal føre til at Kolstad Håndball skal overleve økonomisk, og vi gjør alt vi kan for å legge til rette for at de ansatte skal bli godt ivaretatt og være i stand til å innfri sine personlige økonomiske forpliktelser i denne tøffe tiden. Samtidig skal vi være glade for at ingen i klubben så langt har blitt syke, og det er tross alt andre som har det verre enn oss. Oppfordrer alle til å ta vare på hverandre i tida framover.