Kolstad har signert strekspiller fra Tromsø – Kolstad

Kolstad har signert strekspiller fra Tromsø

Juniorlandslagsspilleren Henning Limstrand har signert 3 års avtale med Kolstad Håndball.

Selv om det er unntakstilstander i Norge og resten av verden pga. koronaviruset, så kan vi også komme med noen hyggelig nyheter. Nylig signerte strektalentet Henning Limstrand for Kolstad Håndball. Henning er født i 2000, og spås en lysende framtid inne på streken. Han er en hardtarbeidende spiller med voldsom fysikk og vilje til å ta nye steg.

Den siste sesongen har Henning spilt for Bravo i 2. divisjon, der han har scoret 86 mål på 14 kamper, som gir et solid snitt på 6,1 mål per kamp. Han ble nylig belønnet med plass på juniorlandslaget, og har gjort seg bemerket hos landslagsledelsen allerede.

Vi tror Henning vil bli en viktig brikke for Kolstad i årene som kommer, og gleder oss til å få han nedover fra Tromsø når Norge har lykkes med å bekjempe koronaviruset.