Skipnes Kommunikasjon – ny partner på Kolstad-laget – Kolstad

Skipnes Kommunikasjon – ny partner på Kolstad-laget

– Skipnes Kommunikasjon er en tradisjonsrik trondheimsbedrift med veldig ålreite folk. Derfor er vi veldig godt fornøyd over at vi nå får med dem i vårt partnernettverk.

«Velkommen på Kolstad-laget», sier markedssjef Vegard Selven (t.h.) til Aage Skar, leder for salg og marked i Skipnes Kommunikasjon.


Det sier Vegard Selven, Kolstad Håndballs markedssjef, etter at Skipnes og Kolstad i forrige uke ble enige om en avtale.

– Avtalen er i første omgang en ettårsavtale, men begge parter har som ambisjon om samarbeid som strekker seg ut over det, sier Selven.

Kolstads partnernettverk består av et 50-talls bedrifter. Skipnes Kommunikasjon blir en del av dette nettverket – Selven utdyper:

– Det er mange nettverk i byen, og det er viktig å være en del av et slikt nettverk. Vi i Kolstad Håndball ønsker å være «konkurransedyktige» også på dette feltet og kunne tilby våre samarbeidspartnere en attraktiv relasjonsarena hvor partnerne våre kan ha jevnlige møter.

Og Aage Skar, leder for salg og marked i Skipnes Kommunikasjon, legger ikke skjul på at nettopp dette nettverket er én av årsakene til de nå går inn i samarbeid med Kolstad Håndball:

– Forretningsnettverket til Kolstad Håndball består av flere spennende firma om vi gjerne vil være sammen med. Dessuten har vi god erfaring med Vegard Selven fra hans tid i RBK og føler oss sikre på at han vil være i stand til å utvikle dette nettverket videre, sier Aage Skar og tilføyer at det også er en annen og mer sportslig grunn til at Kolstad er interessant som partner:

– Vi vil gjerne være med på å støtte lokale foreninger og aktører, noe som ikke minst er viktig i disse tider. Kolstad er flaggskipet i trøndersk håndball, er offensive og på vei oppover. Klubben har også verdier som vi kan assosiere oss med; for eksempel det at man satser på lokale talenter.

Den nye Kolstad-partneren vil bli totalleverandør av tjenester som går på grafisk design til produksjon og distribusjon av trykt informasjons- og markedsmateriell – så som plakater og klappers på kampene.

Skipnes Kommunikasjon er en del av Skipnes Gruppen som igjen er én av Norges største grafiske bedrifter. Hovedkontor og produksjon ligger i Trondheim. 

Avtalen gjelder fra og med 1. august.

Tekst: Tore Sæther