Avkast Sesongen 2020/2021 – Kolstad
Seriekami i REMA1000 serien herrer mellom Kolstad og Arendal

Avkast Sesongen 2020/2021

Onsdag 26. August inviterer Kolstad Håndball til avkast hos vår gode samarbeidspartner E.C. Dahls Pub og kjøkken.

Det ble en brå slutt på sesongen 2019/2020, som endte med en 4. plass i serien. Sluttspillet fikk vi aldri spilt, men pga. Norges gode ranking internasjonalt så fikk vi likevel sikret oss en historisk plass i europacup denne høsten. Nå retter vi blikket framover mot en ny sesong, og skal presentere årets spillerstall, som allerede har vist seg å holde nivå ved å slå suverene Elverum i treningskamp i forrige uke.

Det blir også presentasjon av partneraktiviteter kommende sesong, samt underholdning og tid til å bli bedre kjent med hverandre. Vi følger selvsagt alle retningslinjer ifbm. Covid-19, og tar sikte på en trygg og hyggelig kveld for alle som blir med.

Mat og drikke leveres av de dyktige folka hos E.C. Dahls Pub og Kjøkken.

Meld dere på i skjemaet under innen torsdag 20. august. Hver bedrift har 2 plasser på Avkast, og kan kjøpe ytterligere plasser til kr. 500,- per person.

Avkast 26.08.2020