REMA 1000 på lag med trøndersk topphåndball – Kolstad

REMA 1000 på lag med trøndersk topphåndball

REMA 1000 blir generalpartner for trønderhåndballens to flaggskip, Byåsen Håndball Elite og Kolstad Håndball.

Nyheten ble sluppet på en pressekonferanse i Kolstad Arena tidligere i dag.

– Vi har et felles mål med Byåsen og Kolstad om å fylle hallen og bringe håndballtrofeer tilbake til Trøndelag. Vi er fullstendig klar over at dette ikke er gjort over natten. Derfor er vi også enige med de to klubbene om at samarbeidet vi nå innleder har langsiktig karakter. Dette handler om å bygge stein på stein, sier Vidar Riseth, sponsorsjef i REMA 1000.


– For oss i Kolstad betyr dette samarbeidet med REMA 1000 at vi får forsterket muligheten til å oppfylle ambisjonen om å bli Norges beste håndballklubb. Det at REMA 1000 ønsker å satse på oss er svært positivt og også et viktig signal til øvrig næringsliv, mener Jostein Sivertsen, daglig leder i Kolstad Håndball.

– Jeg tror tiden er inne for å tenke nytt, se på nye måter å utvikle klubbene på. Jeg tror at dette vil være avgjørende for å utvikle trøndersk håndball. Det å få med REMA 1000 som pådriver i en slik prosess gir prosjektet mye større muligheter for å lykkes, sier Morten Holck, styreleder i Byåsen Håndball Elite.

REMA 1000 er som kjent allerede inn på norsk topphåndball som hovedsponsor for herrelandslaget og begge eliteseriene. Nå vil REMA 1000 også spille på lag med trøndersk topphåndball:

– Trondheim bør ha gode muligheter for å ha topplag både blant damer og herrer, både vurdert etter innbyggerstørrelse og næringslivet i byen. Jeg tror næringslivet, både store og små potensielle samarbeidspartnere, er klar for å være med på denne reisen som vi nå skal starte, bare forholdene legges til rette, og bare det ikke er snakk om nok en «redningsaksjon», sier Vidar Riseth og legger til:

– Vi håper å bidra til at de beste spillerne ikke forsvinner til andre norske klubber, til Vipers og Elverum, for eksempel. Blir våre spillere så gode at utenlandske gode klubber melder interesse, ja, da har vi gjort en god jobb med egne rekrutter.

Samarbeidsavtalen med REMA 1000 inneholder også et akademi-samarbeid med unge talenter. En del ting skal de to klubbene gjøre felles, noe hver for seg, men det hele skal samles under REMA 1000-akademiet-fanen.

En annen side av det nye samarbeidet mellom de to toppklubbene er at Byåsen flytter og gjør Kolstad Arena til sin nye hjemmehall.


Det nye samarbeidet skal ikke bare være på sportslig plan, men også på markedssiden. Kolstads markedssjef, Vegard Selven, skal fungere som markedssjef for samarbeidsprosjektet:

– Vi har nå skrevet en kontrakt som i første omgang gjelder for tre år, men både REMA 1000, Byåsen og vi har ambisjoner om at dette samarbeidet skal fortsette også utover de tre første årene, sier Vegard Selven.

For ytterligere kommentarer, ta gjerne kontakt med:

Vidar Riseth, sponsorsjef REMA 1000                      – 994 43 433

Jostein Sivertsen, daglig leder Kolstad Håndball    – 901 51 568

Morten Holck, styreleder Byåsen Håndball Elite    – 930 90 940